Gansch Anders heeft Jan Brand van Jan Brand Zweetwerk bereid gevonden om dit voorjaar, exclusief voor U bij voldoende aanmeldingen, een workshop wildbereiden te geven. Tijdens deze workshop wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk verse producten en degelijke, praktische apparatuur.

 

Ook in deze workshop zwaait Jan de scepter (of pollepel) met hulpje Adriaan in de keuken waar hij met oog voor detail een ieder helpt bij het bereiden van de heerlijkste wildgerechten.

Het aanbod van het wild in Nederland is nog steeds divers; van gans, eend, fazant, tot en met ree. Wij gaan bereiden met wat voorhanden is.

Wij gebruiken bij het bereiden zoveel mogelijk verse kruiden, dus geen potje uit het rek van de supermarkt. Nee, vers!”, aldus Jan.

Ook de bijgerechten en het dessert worden niet vergeten.

Op praktische, ontspannen wijze roeren Jan en hulpje Adriaan door de culinaire avond.

Zodat wij gezamenlijk op het einde van de avond al onze gerechten gezamenlijk opeten.

 

Kosten van dit seminar bedragen normaal € 90,-, voor deelnemers van Gansch Anders

als introductie eenmalig € 75,- per persoon.

 

De lokatie is normaal gesproken in Giessenburg maar desgewenst kan het ook op een geschikte lokatie georganiseerd worden.

 

Als optie is het mogelijk om het wild zelf panklaar te maken. Want….Eén keer (per jaar?) zou je als wildliefhebber zelf eens het wild moeten ontdoen van huid, haar en of veren en van dit pure wild een heerlijk gerecht maken. Gewoon omdat het lekker en vooral niet moeilijk is, als je maar weet hoe het moet!

 

Indien u belangstelling heeft graag per mail reageren maar telefonisch kan ook op 0613284309. Of kijk in de agenda!